Konkari­diabeetikko

Verensokerien sensorointi, insuliinipumpun käyttö sekä uudet vinkit ja ohjaus jo pidempään diabetesta sairastaneelle.

Konkari­diabeetikolle

Onko diabeteksesi hoitotasapaino varmasti kohdallaan? Jos ei, niin onko konsteja vielä kaivettavissa hihasta? Koetko urautuneesi hoitamaan diabetesta tavalla, joka ei ehkä tuota parasta tulosta? Kaipaatko apua sensorointilaitteen tai insuliinipumpun kanssa?
Meilläkin on pitkä historia diabeteksen kanssa – sen hoitajina. Saammeko auttaa?
Etävastaanotollamme saat mm.
  • ohjauksen verensokerin jatkuvaan sensorointiin
  • tukea uuden lääkityksen aloittamiseen
  • laiteohjausta insuliinipumpun kanssa
  • ajatuksia uusista suunnitelmista, jos vanhat eivät tunnu enää tepsivän.
Diabeteksen hoito vaatii sisua. Yksin ei konkarinkaan kuitenkaan kannata sinnitellä, sillä apua on saatavilla vain klikkauksen päässä.
Tarvitsetko apua ajan varaamiseen? Lue ajanvarausohje!

Miten diabeteshoitajan etävastaanotto toimii?

Heti ajan varattuasi saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla etävastaanotto aukeaa. Pääset etävastaanotolle tietokoneeltasi tai puhelimeltasi.

Ota valmiiksi esille tiedot lääkityksestäsi ja uusista verikoetuloksistasi, jotta saat etäkäynnistäsi kaiken irti!

Palvelut konkaridiabeetikolle

Olet itse oman diabeteksesi paras asiantuntija, mutta joskus on hyvä katsoa asioita yhdessä! Ohessa sisältökokonaisuuksia, joista konkaridiabeetikkokin hyötyy.

Pääroolissa ovat omahoitosi ja sen tavoitteet.

Sensorointi eli glukoosimonitorointi tarkoittaa kudosten sokeriarvojen jatkuvaa seurantaa. Käynnillä saat perustiedot sensoroinnista, sensorin käytöstä ja sen hyödyistä omahoidossa.

Halutessasi lähetämme sinulle käynnin jälkeen sensorin ja sovimme jatkosta.

Jos käytössäsi on jo sensorointi, niin voimme käydä läpi sensorin sinusta tallentaman datan, poimimme sieltä mahdolliset omahoitosi haastekohdat ja annamme käytännön vinkkejä hoitotasapainon parantamiseen.

Sensorointitulosten avulla osaat puuttua juuri niihin yksityiskohtiin, joilla on suurin merkitys – etkä korjaa turhaan elintavoistasi jotakin, joka ei ole “rikki”.

Pistettävän diabeteslääkkeen (ei insuliini) aloitusohjaus

Saitko käyttöön pistettävän diabeteslääkkeen, joka ei ole insuliinia? Tällaisia lääkkeitä ovat esimerkikssi Bydureon, Trulicity, Ozempic, Victoza ja Lyxumia.

Käynnillä käydään läpi lääkkeen pistäminen, sen vaikutustapa, pistopaikat ja muu hoidon kannalta olennainen. Aikaa on myös kysymyksille ja elintapaohjaukselle!

Insuliinipumppuhoito

Saat meiltä lisää tietoa myös jos sinulla on kysyttävää insuliinipumppuhoidosta.