Terve Päivä

Terve Päivä -palvelusta saat tukea kakkostyypin diabeteksen ehkäisyyn ja hoitoon.

Terve Päivä elintapavalmennus

Terve Päivä -palvelusta saat tukea kakkostyypin diabeteksen ehkäisyyn ja hoitoon. Pakettiin sisältyvät sekä diabeteshoitajan etävastaanotot että omahoitoa ohjaava digipalvelu.

Terve Päivä -palvelun avulla luodaan hoitopolku, joka muodostuu sitä mukaa, kun diabeteshoitaja lisää sinulle materiaalia palveluun hoitosuunnitelman mukaisesti. Palvelu luo tavoitteellisen ja motivoivan pohjan, joka ohjaa tarpeeksi pienin askelin kohti parempia elintapoja ja terveitä päiviä. Voit kommunikoida diabeteshoitajan kanssa tietoturvallisesti suojatun yhteyden takana. Palveluun on kirjautuessa vahva tunnistautuminen.

Valmennus kestää vähintään 6 kuukautta. Ja jatkuu tämän jälkeen kuukausiveloituksena.

Mutta koska tiedämme kuinka vaikeaa on ottaa uusi suunta, tarjoamme valmennuksen ensimmäisen osion ilmaiseksi. Mitä jos tilaisit valmennuksen nyt heti verkkokaupastamme klikkaamalla tästä.

Hinta sisältää:

Terve Päivä -palvelualustan käytön, kaksi diabeteshoitajan etävastaanottoa ja 14vrk jatkuvan glukoosimonitoroinnin.

Miten Terve Päivä käytännössä toimii?

Voit ajatella Terve Päivän hoitopolkuna, johon hoitajasi lisää materiaalia matkasuunnitelman mukaan ja voit jutella hoitajan kanssa matkan varrella.

Otappa käteeni kiinni, niin kuljetaan valmennuksen polku yhdessä läpi!

  1. Tilaa tästä ensimmäinen Terve Päivä verkkokurssi ilmaiseksi!
  2. Halutessasi hoitaja avaa sinulle tunnukset Terve Päivä alustalle, ja samalla varataan sinun aikatauluihisi sopiva ensimmäinen etävastaanottoaika. Varatusta ajasta tulee sinulle linkki sähköpostiin, ja linkkiä klikkaamalla vastaanotto avautuu videopuheluna.
  3. Terve Päivä palveluun kirjautumisesi jälkeen saat heti käyttöösi ensimmäisen teeman sisällön, ja pääset täyttämään alustalla mm. diabeteksen riskitestin.
  4. Terve Päivä on tietoturvallinen viestialusta, koska sinne on vahva tunnistautuminen, ja sen vuoksi pystyt palvelussa keskustella hoitajasi kanssa suojatun yhteyden takana.Sama hoitaja on tukenasi ja tavoitettavissa Terve Päivä palvelussa koko matkan ajan kohti terveempiä päiviä!
  5. Diabeteshoitajan ensimmäisellä etävastaanotolla teemme yhdessä hoitosuunnitelman, jotta hyötyisit palvelusta mahdollisimman paljon. Etävastaanotolla käymme tilannettasi läpi ja saat ohjeita ja tukea omahoitoosi.
  6. Diabeteshoitaja lisää sinulle palveluun materiaalia sopivasti, ja joka kuukaudelle on oma teema.
  7. Liikunta-teeman jälkeen lähetämme sinulle jatkuvan glukoosimonitoroinnin sensorin. Lue lisää monitoroinnista täältä!
  8. 14 vuorokauden seurannan jälkeen on diabeteshoitajan toinen etävastaanotto, jolloin läpikäydään sensorin tallentamaa dataa, ja peilataan sitä elämäntapamuutoksiisi. Hoitaja antaa sinulle datan perusteella selkeitä ohjeita siitä, mihin kohtiin arjessa juuri sinun kannattaisi kiinnittää huomiota.
  9. Sitten on aika viedä Terve Päivä palvelussa opittu käytäntöön!

Terve Päivä elintapavalmennus tarjoushintaan nyt 29,90€ / kk (sis alv 24%).

Valmennus kestää vähintään 6 kuukautta. Ja jatkuu tämän jälkeen kuukausiveloituksena.

Klikkaa ”Tilaa”, myöhemmin laskut tulevat sähköpostiisi, koska emme halua pyytää luottokorttitietojasi.

Halutessasi voit tilata lisää sensoreita tai hoitajan vastaanottoja.